» » Випускники факультету економіки та управління отримали дипломи магістра!

Випускники факультету економіки та управління отримали дипломи магістра!

Дата: 15-02-2019, 16:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Про що ви мріяли, навчаючись в університеті? Знайти справжніх друзів, здобути необхідні знання, стати сміливішим і відкритішим, визначитися з майбутньою професією й успішно працевлаштуватися, провести якомога більше таких днів, що запам’ятаються на усе життя… А сьогодні магістрів факультету економіки та управління об’єднувало одне спільне бажання – ще хоча б трохи залишитися у стінах рідного університету, ще один раз піти на улюблену пару, поспілкуватися з одногрупниками і викладачами, погомоніти у студентському гуртожитку…

 

Роки проминули немов один день. Упродовж цього часу було все: і злети, і падіння, і перемоги, і поразки. Однак таким чином кожен шукав себе, реалізовувався, втілював мрії у реальність.

 

Теплими та щирими були слова вітання винуватцям свята – магістрам, від тих людей, які всі ці роки не просто йшли пліч-о-пліч, а ділилися своїми знаннями, досвідом як науковим, так і життєвим та, по великому рахунку, віддавали їм частинку себе – від професорсько-викладацького колективу факультету та адміністрації університету.

 

Першим привітав молодь перший проректор університету, кандидат фізико-математичних наук,  доцент  Шинкарик Микола Іванович: «Дорогі друзі, шановні випускники! Цей день назавжди залишиться палким спогадом у ваших душах. Бажаю  вам, щоб життя склалося так, як ви забажаєте.  Вибирайте свою траєкторію, керуючись мудрими рішеннями та пам'ятайте правило трьох «Н»: Немає Нічого Неможливого».

 

До слова, Микола Іванович передав найщиріші вітання від ректора університету, доктора економічних наук, професора Крисоватого Андрія Ігоровича.

 

До вітань долучився декан факультету економіки та управління, кандидат економічних наук, доцент Островерхов Віктор Михайлович: «Вітаю вас, дорогі друзі! Нині перегорнуто новий, чистий аркуш.  Заповніть його без помилок, так, як вчили ваші наставники. Не забудьте подякувати тим, хто вас підтримував та допомагав упродовж цих років. Пам’ятайте, що справжні скарби заховані у ваших душах: доброта, совість та щирість. Бажаємо вам оптимізму, наполегливості, кар’єрних здобутків, натхнення, реалізації творчих планів і задумів та особистих перемог».

 

Цього року 135 студентів факультету економіки та управління отримали диплом ОКР «Магістр».

 

Дорогі магістри! Щиро вітаємо Вас з досягненням ще однієї важливої для вас вершини. Університет з впевненістю відкриває для вас двері у майбутнє!