» » Перший випуск магістрів Хмельницького навчально-наукового центру ТНЕУ!

Перший випуск магістрів Хмельницького навчально-наукового центру ТНЕУ!

Дата: 25-02-2019, 16:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Особливо хвилюючим та однозначно незабутнім став сьогоднішній день не лише для професорсько-викладацького колективу Тернопільського національного економічного університету, а й для випускників-магістрів Хмельницького навчально-наукового центру ТНЕУ.

Осередок освітнього навчального закладу розпочав свою діяльність у 2017 році, здійснюючи підготовку фахівців за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування»  (спеціалізація «Управління митної справою») та «Правоохоронна діяльність», (спеціалізація «Економічна безпека та фінансові розслідування»). Також була відкрита спеціальність «Менеджмент», освітня програма «Менеджмент в закладах охорони здоров’я».

Перших магістрів-випускників привітав ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий: «Дорогі випускники! Радий, що молодь м. Хмельницький має можливість навчатися у навчально-науковому центрі ТНЕУ. Сьогодні ми можемо побачити перші результати копіткої праці  –  31 щасливий студент отримав довгоочікуваний диплом магістра! Пишаємося вами і твердо віримо, що саме разом із такими як ви – цілеспрямованими, рішучими, наполегливими, справжніми патріотами своєї країни з активною громадською  позицією – ми збудуємо європейську державу. Бажаю вам вагомих професійних здобутків та життєвого оптимізму. Нехай щастить!».

До вітань долучилася і заступник голови Хмельницької ОДА Павлишина Світлана Андріївна. Вона побажала студентам завжди працювати над собою, самореалізуватися та удосконалюватися. Принагідно Світлана Андріївна подякувала адміністрації Тернопільського національного економічного університету за те, що молодь Хмельниччини має можливість навчатися у  ТНЕУ: «Багато студентів нашого регіону обирають саме ваш заклад вищої освіти. Міжнародні проекти, у яких бере участь університет, гарно себе зарекомендували. Приємно, що завдяки вам, наші юнаки і дівчата мають можливість реалізувати себе».   

Із святковими побажаннями до випускників-магістрів звернулася директор Хмельницького навчально-наукового центру, кандидат економічних наук Пунда Анастасія В’ячеславівна: «В житті є білі смуги і  чорні, є злети і падіння. Я ж бажаю вам, аби ваше життя було позитивним та яскравим, немов райдуга. Ніколи не забувайте стіни рідної  Alma-mater, а також тих, завдяки кому сьогодні ви отримали знання та цінний досвід!».

До вітального слова приєднався і ректор Хмельницького університету управління та права Омельчук Олег Миколайович: «Життя складається із різних етапів. Сьогодні день, коли завершується один етап та розпочинається інший. Зичу, щоб ваші мрії неодмінно здійснилися. Принагідно хочу подякувати вам за співпрацю. Це цінний досвід для нас».

Щасливі емоції випускників розділяли і найближчі серцю люди – рідні, близькі та друзі.  Усі бажаючі приєднувалися до вітань.

Концертну програму свята підготували найкращі творчі колективи Тернопільського національного економічного університету.

Щиро вітаємо перших випускників-магістрів Хмельницького навчально-наукового центру ТНЕУ! Бажаємо вам життєвої енергії, сили, наснаги, професійного та кар’єрного успіху. Сподіваємося, що кількість студентів щороку зростатиме, а знання стануть рушійною силою для розвитку та процвітання регіону і країни загалом.