» » Вітаємо студентів з Республіки Гана з Днем Незалежності рідної країни!

Вітаємо студентів з Республіки Гана з Днем Незалежності рідної країни!

Дата: 6-03-2019, 13:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Тернопільський національний економічний університет об’єднує молодь з усіх куточків світу! Кожен з них особливий і неповторний, адже уособлює колорит і самобутність рідної держави, її культури, традицій. Сьогодні університетська спільнота вітала юнаків і дівчат з Республіки Гана із Днем Незалежності їхньої країни.

 

Цей день особливо важливий не тільки для Гани, але й для всього континенту. Шостого березня 1957 р. Гана була першою країною, розташованою на півдні Сахари, яка здобула незалежність, закінчивши десятиліття колоніального панування.

 

«Гана відігравала провідну роль у боротьбі за незалежність багатьох африканських країн, і її свобода стала для них поштовхом до боротьби проти колоніального панування. Дорогі юнаки і дівчата, будьте гідними громадянами своєї країни, адже ви – її майбутнє!» – привітав студентів ректор університету доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий.

 

Зазначимо, що у Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина і юридичному факультету ТНЕУ навчається 39 юнаків і дівчат з Республіки Гана. Переконані, що кожен із них досягне бажаного успіху, втілить найзаповітніші мрії і працюватиме задля поступу рідної держави.