» » Підсумковий мовний іспит у Школі польського та європейського права

Підсумковий мовний іспит у Школі польського та європейського права

Дата: 7-03-2019, 11:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Днями відбувся підсумковий іспит з польської мови (юридичної термінології) для слухачів Школи польського та європейського права (спільний проект ТНЕУ та Ягеллонського університету, Краків, Польща) за участю керівника мовного курсу, кандидата філологічних наук, доцента, доцента  кафедри іноземних мов Юрчишин Тетяни Василівни, керівника Школи польського та європейського права, кандидата юридичних наук, доцента Саванець Людмили Михайлівни, координатора Школи польського та європейського права, кандидата юридичних наук, доцента Подковенко Тетяни Олександрівни.

 

Іспит проходив в усній формі та складався із трьох частин. Перший етап – бесіда про мотиви участі у Школі польського та європейського права та очікування студентів від цього проекту. Наступний етап екзамену був спрямований на перевірку розуміння прочитаного тексту (читання статей на юридичну тематику із автентичних польських джерел та їх обговорення). Завершальна частина іспиту передбачала опрацювання вибіркових статей із Цивільного кодексу Польщі та їх коментування.

 

Усі слухачі Школи польського та європейського права успішно склали мовний іспит та запрошуються до участі у лекційних курсах професорського-викладацького колективу з провідних закладів вищої освіти держав-членів ЄС європейських фахівців, що  розпочнуться 15 березня 2019 року.