Вітаємо переможців Олімпіад!

Дата: 15-03-2019, 10:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На факультеті економіки та управління ТНЕУ відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» і «Менеджмент».

 

За результатами першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» переможцями серед магістрів визнано:

І місце – Федик Зоряна Олександрівна (ПУАм-11);

ІІ місце – Дуда Тетяна Ігорівна (ПУАм-11).

 

Переможцями серед бакалаврів визнано:

І місце – Велічко Катерина Леонідівна (ПУА-31);

ІІ місце – Ларва Юлія Юріївна (ПУА-31).

 

Переможців рекомендовано для участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування.

 

За результатами першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент» за напрямом «Менеджмент інноваційної діяльності» переможцями визнано:

 

І місце – Островська Катерина Миколаївна (МЕНм-11);

ІІ місце – Мельничук Анастасія Юріївна (МЕН-41);

ІІІ місце – Кривохижа Юлія Олександрівна та Снігурський Богуслав Олександрович (МЕН-41).

 

Для участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент» за напрямом «Менеджмент інноваційної діяльності» рекомендовано Островську Катерину Миколаївну та Мельничук Анастасію Юріївну.

 

За результатами першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент» за напрямом «Менеджмент організацій і адміністрування» переможцями серед магістрів визнано:

І місце – Іваcечко Олена Іванівна (МЕНм-11);

ІІ місце – Счастний Валерій Олегович (МЕНм-11);

ІІІ місце – Недзельський Роман Володимирович (МЕНм-11).

 

Переможцями серед бакалаврів стали:

І місце – Вусата Яна Олександрівна (МЕН-41);

ІІ місце –Кирилюк  Інна Сергіївна (МЕН-41);

ІІІ місце – Труш Уляна Володимирівна та Гаврилюк Юлія Степанівна( МЕН-41);

 

Для участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент» за напрямом «Менеджмент організацій і адміністрування» серед магістрів рекомендовано Іваcечко Олену Іванівну та Счастного Валерія Олеговича; серед бакалаврів – Вусату Яну Олександрівну та Кирилюк  Інну Сергіївну.

 

Колектив кафедри менеджменту та публічного управління вітає переможців та учасників Олімпіади та бажає їм подальших успіхів!