» » Представляємо спікерів семінару-тренінгу «Надійне партнерство як чинник успіху проектної діяльності»

Представляємо спікерів семінару-тренінгу «Надійне партнерство як чинник успіху проектної діяльності»

Дата: 18-03-2019, 14:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 березня 2018 року науковий інститут управління проектами спільно з відділом міжнародних зв’язків ТНЕУ організовує семінар-тренінг «Надійне партнерство як чинник успіху проектної діяльності».  Початок роботи семінару-тренінгу – 10.00. Місце проведення заходу – конференц-зал корпусу №10 ТНЕУ (м. Тернопіль, бульвар Шевченка, 9).

 

У рамках семінару-тренінгу відбудеться воркшоп «Мультиканальні комунікації та етичні аспекти партнерства в проектній діяльності», який проведе Сагайдак Михайло Петрович, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та підприємництва ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

 

Михайло Сагайдак – автор тренінгів «Критичне мислення у професійному зростанні», «Мультиканальні комунікації в управлінні діяльністю підприємства», «Внутрішній маркетинг сучасного підприємства». Пропагує розвиток критичного мислення і мультиканальних комунікацій як базових умов для розвитку партнерства в бізнесі й можливості конструктивного діалогу.

 

Воркшоп «Мультиканальні комунікації та етичні аспекти партнерства в проектній діяльності» – це можливість для фахівців підвищити свою кваліфікацію в темі розвитку партнерства і забезпечення успіху проектної діяльності через налагодження і підтримку мультиканальних комунікацій з дотриманням етичних аспектів в організації та реалізації взаємодії між усіма стейкхолдерами проекту.

 

Під час воркшопу учасники матимуть нагоду:

– познайомитися з теорією та практикою вибудови мультиканальних комунікацій взаємодії сторін в реалізації проектів;

– попрацювати з власними навичками організації взаємодії з партнерами з використанням мультиканальних комунікацій і ознайомитись з практикою діалогових процесів на засадах етики;

– розробити/адаптувати та апробувати у своїй проектній діяльності методи розвитку комунікативної мультиканальності.

 

 Також одним із основних спікерів заходу виступить Болгов Владислав Євгенович – бізнес-тренер, кандидат економічних наук, доцент кафедри підприємництва, корпоративної та просторової економіки Донецького національного університету імені Василя Стуса (місто Вінниця), керуючий партнер успішного просвітницького проекту «Сімейна школа економіки».

 

Проект «Сімейна школа економіки» присвячений популяризації сімейної освіти економічного напряму з використанням інноваційних методів навчання, до яких можна віднести інструменти інфотейнтменту, а саме сімейні бізнес-квести, навчально-розважальні бокси, спрямовані на розвиток творчого потенціалу дітей та поширення сімейних цінностей.

 

Владислав Болгов проведе тренінг «Організація івентів в процесі реалізації проектів: узгодження інтересів партнерів-учасників».

 

До участі у заході запрошуються представники професорсько-викладацького складу, докторанти, аспіранти, які мають бажання опанувати секрети проектного менеджменту.

 

Контактна особа: Монастирський Григорій Леонардович, д. е. н., професор, директор наукового інституту управління проектами ТНЕУ, тел. (050) 678-86-91.