» » Запрошуємо до участі у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Запрошуємо до участі у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Дата: 20-03-2019, 14:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1313 від 28.11.2018 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» на базі Тернопільського національного економічного університету 17-19 квітня 2019 року відбудеться II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» (за видами економічної діяльності).

 

До участі у ІІ етапі запрошуються переможці І-го етапу олімпіади (2 чол. від кожного зво). 

Під час проведення Олімпіади учасники виконуватимуть письмове завдання, яке включає тестову та практичну частини:

– для освітнього ступеня «Бакалавр» з дисциплін: «Менеджмент»; «Операційний менеджмент»; «Стратегічне управління»; «Управління інноваціями»; «Адміністративний менеджмент».

– для освітнього ступеня «Магістр» з дисциплін: «Менеджмент організації»; «Корпоративне управління»; «Управління проектами»;  «Управління якістю»;  «Фінансовий менеджмент».

 

Програмою проведення Олімпіади передбачено:

17 квітня 2019 року - день заїзду, реєстрація та поселення учасників Олімпіади. Початок реєстрації о 9.00 у приміщенні  ІІІ-го корпусу ТНЕУ за адресою: м. Тернопіль, Майдан Перемоги, 3, ауд. 3104; консультація – початок о 17.00 (ауд. 3405 ІІІ-й корпус ТНЕУ);

18 квітня 2019  року – день проведення Олімпіади (початок о 9.00);

19 квітня 2019 року – підведення підсумків, робота апеляційної комісії, нагородження переможців, від’їзд учасників Олімпіади.

 

Крім того учасникам Олімпіади будуть запропоновані екскурсійні програми.

 

Учасники Олімпіади обов’язково повинні мати при собі паспорт та студентський квиток для підтвердження їх особи. Для ефективного проведення Олімпіади прохання забезпечити студентів калькуляторами та попередити про заборону використання мобільних телефонів. Квитки на зворотній проїзд доцільно придбати завчасно.

 

Додаткова інформація на сайті: http://mpy.wunu.edu.ua/category/news/

Довідки за телефонами: 0961908913 – Демків Ірина Олегівна

е-mail: feu.mpu@gmail.com

 

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для підготовки студентів до ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)»  завантажити
Завантажити Переглянути онлайн