» » Тренінг-програма «Сучасні практики розвитку професійних навичок»

Тренінг-програма «Сучасні практики розвитку професійних навичок»

Дата: 20-03-2019, 16:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На факультеті фінансів для студентів третього та четвертого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти започатковано тренінг-програму «Сучасні практики розвитку професійних навичок». Координаторами програми є кандидати економічних наук, доценти кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Дем’янюк Антоніна Вікторівна, Савчук Світлана Василівна, Гупаловська Мирослава Богданівна.

 

Метою тренінг-програми є оволодіння студентами сучасними професійними навичками з урахуванням тих якостей, які по достоїнству оцінять роботодавці в умовах швидкості розвитку технологій.

 

Під час тренінг-програми вивчатимуться головні навички, які будуть найбільше цінуватися роботодавцями в 2020 році. Також відбудуться заняття з технології пошуку праці та зустрічі з роботодавцями і молодими фахівцями для визначення сучасних тенденцій у сфері професійних навичок.

 

Для сучасних роботодавців у пошуку працівників важливим є знайти не просто виконавців, а людей, які готові мислити поза шаблонами. Працівник майбутнього повинен бачити «крізь час» й втілювати в життя ідеї, котрі до нього ніхто не пропонував. Тому проведення тренінг-програми для студентів-майбутніх фахівців є надзвичайно актуальним в умовах сьогодення.