» » Візит до ТНЕУ делегації WSB University

Візит до ТНЕУ делегації WSB University

Дата: 20-03-2019, 16:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 20 березня 2019 р. в Тернопільському національному економічному університеті відбулася робоча зустріч адміністрації закладу вищої освіти із польськими партнерами – завідувачем кафедри педагогіки Мареком Валанціком та проректором з міжнародних відносин Рафалем Ребілесом WSB University.

 

У ході зустрічі було обговорено умови підписання договору про співпрацю для розробки спільних програм та участі у проектах. WSB University є рейтинговим серед закладів вищої освіти Республіки Польща. Українські студенти матимуть можливість навчатися за такими спеціальностями:  міжнародний бізнес, міжнародна економіка, менеджмент, фінансовий менеджмент, туризм, соціологія, логістика.

 

Відповідно до встановлених домовленостей представники ТНЕУ братимуть участь у міжнародних наукових конференціях, які відбудуться з травня по жовтень 2019 року в Республіці Польща.

 

Також під час зустрічі колеги обговорили питання щодо можливості розвитку програми подвійних дипломів, а також участі у спільних грантових проектах, які фінансуються Урядом Польщі та Європейським Союзом.

 

До діалогу долучилися проректор з науково-педагогічної роботи Десятнюк Оксана Миронівна, начальник відділу міжнародних зв’язків Коруц Уляна Зіновіївна, завідувач кафедри іноземних мов Крайняк Людмила Костянтинівна, директор Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій Брич Василь Ярославович, декан факультету економіки та управління Островерхов Віктор Михайлович, керівник Українсько-Німецької факультет-програми ім. Б.Д. Гаврилишина Царик Ольга Михайлівна.