» » Networking «Основи формування особистого бюджету»

Networking «Основи формування особистого бюджету»

Дата: 21-03-2019, 12:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У перший день Всесвітнього тижня грошей на факультеті фінансів Тернопільського національного економічного університету  к.е.н., доценти кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Дем’янюк А. В., Савчук С. В. та Гупаловська М. Б., за підтримки д.е.н., професора кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Кізими Т.О.  та декана факультету фінансів к.е.н., доцента Кізими А. Я. організували Networking «Оcнови формування особистого бюджету» для  учнів Тернопільської класичної гімназії та студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ.

                                        

Метою даного заходу було поглиблення знань у молоді  розумно розпоряджатися грошима та  витрачати кошти в межах отримуваних доходів.

 

За підсумками прослуханого тренінгу на тему: «Мій перший бюджет» учасники розгадували кросворд, де продемонстрували отримані знання щодо специфічних фінансових термінів.

 

Опісля юнаки та дівчата мали можливість попрактикуватися у складанні особистого бюджету в процесі інтерактивної гри  «Початківець. Корзина-бюджет».  Позитивна атмосфера заходу сприяла активності та креативності її учасників!           

 

Упродовж дня була представлена книжкова виставка, присвячена основам фінансової грамотності, організована д.е.н., професором кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Кізимою Т.О. та к.е.н., доцентами кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Дем’янюк А. В., Савчук С. В., Гупаловською М. Б., Письменним В. В. Усі бажаючі могли ознайомитися з напрацюваннями  викладачів кафедри фінансів ім. С.І. Юрія, а також з працями вітчизняних і зарубіжних фахівців у сфері фінансової грамотності.

 

Бажаємо мудрого фінансового планування та вдалих заощаджень!

#GlobalMoneyWeek2019 │ #GMWUkraine2019