» » Вітаємо студентів факультету фінансів з науковими досягненнями!

Вітаємо студентів факультету фінансів з науковими досягненнями!

Дата: 8-04-2019, 09:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 2-5 квітня 2019 року на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Фінанси і кредит» (спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування) та ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Державні фінанси».

 

До складу компетентного журі цих олімпіад увійшли провідні фахівці закладів вищої освіти з різних регіонів України. Тернопільський національний економічний університет представляла доктор економічних наук, професор кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Оксана Іванівна Тулай.

 

Студенти факультету фінансів ТНЕУ показали високі результати на обох олімпіадах та виправдали надії своїх наставників  – викладачів кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Оксани Іванівни Тулай та Мирослави Богданівни Гупаловської.

 

Підтвердженням цього стало нагородження Дипломом I ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Фінанси і кредит» та Дипломом III ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Державні фінанси» Андрія Ямелинця, а також Грамотами за четверте місце на цих олімпіадах Лілії Грицай.

 

Вітаємо наших студентів та бажаємо невичерпної енергії, життєвого оптимізму, нових звершень, досягнень та перемог!