» » Вітаємо учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України»

Вітаємо учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України»

Дата: 13-04-2019, 14:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 10-12 квітня 2019 року у Тернопільському національному економічному університеті тривав ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України».

 

Урочисте відкриття II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України» відбулося 11 квітня 2019 року в залі засідань вченої ради ТНЕУ. До участі в Олімпіаді заявлено 86 студентів з 43 закладів вищої освіти України.

 

Слова вдячності учасникам олімпіади, оргкомітету, членам журі, апеляційної та мандатної комісій та гостям заходу висловив доктор економічних наук, професор, проректор з наукової роботи Тернопільського національного економічного університету Задорожний Зеновій-Михайло Васильович, відзначивши важливість участі кожного учасника у таких заходах, оскільки вони дозволяють їм розвивати і вдосконалювати свої наукові навики і вміння.

 

Завідувач кафедри податків та фіскальної політики Анатолій Ігорович Луцик у своєму виступі подякував за візит до ТНЕУ студентам з провідних закладів вищої освіти  України і відзначив, що усі учасники Олімпіади  вже є переможцями, адже вибороли першість у своїх закладах вищої освіти, а участь у ІІ етапі Олімпіади  допоможе їм поглибити фахові знання з податкової системи та підвищить фаховий рівень в сфері оподаткування.

 

З побажаннями натхнення, волі до перемоги та успішного виконання завдань звернулися до учасників члени журі олімпіади. Після чого всі учасники розпочали виконання конкурсних завдань І туру Олімпіади: написання теоретичних та тестових завдань. По закінченню перерви, учасники продовжили виконання конкурсних завдань  ІІ туру олімпіади, а саме розв’язування практичного завдання. А вже коли всі конкурсні роботи були здані на перевірку, учасники із задоволенням долучилися до екскурсії містом Тернопіль. А також відвідали виставку-музей «Інформаційні технології», яка відбувалася в Центрі науки Тернополя.

 

Роботи учасників Олімпіади оцінювали 13 членів журі, до складу якого увійшли провідні науково-педагогічні працівники базового університету та споріднених кафедр й факультетів із 8 закладів вищої освіти України. Приємно, що учасники заходу показали високий рівень фахової підготовки, критичне мислення та відзначилися креативним підходом до вирішення поставлених завдань.

 

12 квітня 2019 року в залі засідань вченої ради ТНЕУ відбулося урочисте закриття II етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Податкова система України». Нагороджували переможців проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Зеновій-Михайло Васильович Задорожний, начальник управління податків і зборів юридичних осіб ГУ ДФС у Тернопільській області, радник податкової та митної справи I рангу Сергій Степанович Господарик, декан факультету фінансів ТНЕУ, кандидат економічних наук, доцент Андрій Ярославович Кізима, завідувача кафедри податків та фіскальної політики, кандидат економічних наук, доцент Анатолій Ігорович Луцик.

 

Всі учасники Олімпіади отримали сертифікати, що засвідчують їх участь у роботі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України». Окремих учасників було відзначено грамотами у таких номінаціях: «За високий рівень практичної підготовки», «За високий рівень теоретичної підготовки», «За краще знання проблем чинної практики оподаткування», «За оригінальний виклад матеріалу», «За прогресивні пропозиції та напрямки реформування Податкової системи України», «За творчий підхід».

 

Дипломами ІІІ ступеня та цінними подарунками було нагороджено шестеро учасників: 

  1. Вірменську Аліну Володимирівну (Львівський національний університет імені Івана Франка).
  2. Моргуненка Артема Сергійовича (Національний університет державної фіскальної служби України).
  3. Василюк Тетяну Володимирівну (Національний університет «Львівська політехніка»).
    4. Кулагіна Дениса Романовича (Університет банківської справи).
  4. Мороза Дмитра Олександровича (Київський  національний економічний університет імені Вадима Гетьмана).
  5. Скаржинець Вікторію Ігорівну (Херсонський національний технічний університет).

 

Дипломами ІІ ступеня та цінними подарунками було нагороджено двох учасників: 

  1. Чубату Лілію Василівну (Тернопільський національний економічний університет).
  2. Мацура Сергія Миколайовича (Київський національний  університет імені Тараса Шевченка).

 

Дипломом І ступеня та цінним подарунком нагороджено Канигіна Сергія Михайловича (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця).

 

Учасники олімпіади Сороківський Андрій Романович (Тернопільський національний економічний університет) та Столяр Роксана Василівна (Львівський національний аграрний університет) отримали можливість пройти стажування в міжнародній аудиторській компанії «Nexia DK».

 

Організаційний комітет Олімпіади щиро вдячний ректору Тернопільського національного економічного університету, доктору економічних наук, професору кафедри податків та фіскальної політики Андрію Ігоровичу Крисоватому за допомогу в організації всеукраїнського заходу у ТНЕУ.

 

Висловлюємо вдячність всім учасникам Олімпіади, супроводжуючим працівникам зво України, членам журі, членам апеляційної комісії, членам мандатної комісії, ГУ ДФС України в Тернопільській області, Тернопільській митниці ДФС України, міжнародній аудиторській компанії Nexia DK та всім хто долучився до організаційно-інформаційних аспектів проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України».

 

Щиро бажаємо Вам розвитку і наснаги, сил у досягненні своєї мети,  продовжувати самовдосконалюватися, отримувати безмежне задоволення від навчання, роботи і своєї наукової праці, упевненості в собі.


Усі фотографії можна переглянути на офіційній сторінці ТНЕУ у фейсбук http://facebook.com/pg/TNEUniversity/photos/?tab=album&album_id=625274284610701