» » Колектив кафедри менеджменту та публічного управління щиро вітає студентів спеціальності «Менеджмент» ФЕУ ТНЕУ з вагомими досягненнями!

Колектив кафедри менеджменту та публічного управління щиро вітає студентів спеціальності «Менеджмент» ФЕУ ТНЕУ з вагомими досягненнями!

Дата: 16-04-2019, 13:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» 12 квітня відбулася підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Менеджмент організацій».

 

За перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Менеджмент організацій» нагороди отримали:

– диплом І ступеня – Липовецька Христина Романівна з науковою роботою на тему: «Проблематика системи мотивації персоналу в сучасному менеджменті підприємства» (науковий керівник – Заставнюк Любов Іванівна, доцент кафедри менеджменту та публічного управління, к.е.н., доцент).

– диплом ІІІ ступеня – Скишляк Остап Андрійович з науковою роботою на тему: «Неформальні комунікації та їх роль в управлінні організації» (науковий керівник – Крисько Жанна Леонідівна, доцент кафедри менеджменту та публічного управління, к.е.н., доцент).

 

Наукові керівники студентів-призерів отримали подяки за високий професіоналізм у виявленні й підтримці обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання та підготовку переможця.

 

Дякуємо за продуктивну працю і наполегливість! Бажаємо непохитної віри у свій успіх та нових звершень на науковій ниві!