» » Студенти і молоді науковці ТНЕУ обговорювали актуальні проблеми фіскальної політики країни в умовах євроінтеграції

Студенти і молоді науковці ТНЕУ обговорювали актуальні проблеми фіскальної політики країни в умовах євроінтеграції

Дата: 19-04-2019, 12:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 18 квітня 2019 року відбулася XIV Всеукраїнська студентська науково-практична конференція на тему: «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів».

                    

З вітальним словом до учасників конференції звернулися д.е.н., професор, ректор ТНЕУ А.І. Крисоватий, к.е.н., доцент, декан факультету фінансів А.Я. Кізима, к.е.н., доцент, завідувач кафедри податків та фіскальної політики А. І. Луцик, які зауважили, що необхідність проведення наукових конференцій, у яких беруть участь активні та талановиті студенти, зумовлена викликами, які диктує сьогодення. Оскільки молодь є носієм прогресивних змін, що дають змогу формувати демократичні засади та громадянське суспільство в державі, пріоритетним завданням університетської спільноти та країни в цілому є сприяння та підтримка молодіжних ініціатив.

 

Приємно, що до наукового заходу долучилися заступник фінансового директора Агрохолдингу «Мрія» Дмитренко Ірина Степанівна та засновник ГО «Партнерство», директор ТОВ Консалтингова компанія «Універсальний бізнес ресурс» Овсейко Наталія Василівна, які  підкреслили практичну значущість проведення конференції, адже фахові практичні навички формуються лише на основі ґрунтовної теоретичної підготовки.

 

Цьогорічний формат проведення конференції передбачав не лише роботу панельних дискусій, а й тренінг на тему: «Хочеш досягти успіху – починай мріяти», який провела Н. В. Овсейко. Присутні жваво долучалися до обговорення ключових тез тренінгу, а також ділилися власними лайфхами досягнення цілей.

 

Із доповідями під час конференції виступили:

Шандрук Ілона, магістр за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» («Митна злочинність та її протидія»);

Копищик Галина та Смольницька Анна, студентки групи ФФА-31(«Оподаткування доходів фізичних осіб в Україні та ЄС: проблеми і перспективи»);

Кінка Оксана і Сервитник Дана, студентки групи ФФА-31 («Аналіз сучасного стану рівня податкої культури в Україні»).

 

Експерти та гості відзначили високий рівень підготовки доповідачів, а також їхню активну життєву позицію та небайдужість до майбутнього України.

 

За підсумками роботи конференції доповідачі були нагороджені пам’ятними подарунками від представників Агрохолдингу «Мрія», а активні учасники заходу – квитками на перегляд фільму у «Сінема сіті».

 

Завершилася робота конференції неформальним спілкуванням учасників конференції за горнятком ароматної кави.