» » «Розвиток міського транспорту на засадах концепції розумного міста та муніципальної екологістики: реалії та перспективи»

«Розвиток міського транспорту на засадах концепції розумного міста та муніципальної екологістики: реалії та перспективи»

Дата: 18-04-2019, 16:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 17 квітня колектив кафедри маркетингу факультету економіки та управління ТНЕУ організував засідання круглого столу на тему: «Розвиток міського транспорту на засадах концепції розумного міста та муніципальної екологістики: реалії та перспективи».

 
Науковці кафедри маркетингу, професор факультету економічних наук Вроцлавського економічного університету Анетта Зелінська, начальник управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради Юрій Дейнека, начальник відділу міжнародних зв'язків ТНЕУ Уляна Коруц та студенти-маркетологи взяли участь в активному обговоренні маркетингового механізму функціонування міського транспорту в Україні, аналізували досвід Польщі та запропонували шляхи його покращення.


Завідувач кафедри маркетингу д.е.н., доц. Борисова Т. М. та д.е.н., проф. Монастирський Г. Л. презентували англомовну колективну монографію: «Forming of the marketing mechanism of sustainable urban transport development on the principles of ecological logistics», яка підсумувала наукову роботу колективу.