» » Студенти та викладачі кафедри податків та фіскальної політики – учасники Міжнародної науково-практичної конференції

Студенти та викладачі кафедри податків та фіскальної політики – учасники Міжнародної науково-практичної конференції

Дата: 20-04-2019, 16:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 19 квітня 2019 року студенти, які навчаються за освітньою програмою «Фіскальне адміністрування» Федишин Ірина (ФФА-42), Мушка Ангеліна (ФФА-42), Жук Оксана (ФФА-32) разом з доцентами кафедри податків та фіскальної політики Ткачиком Ф. П. та Дмитрівим В. І. взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку міжнародних економічних відносин і світового господарства».

 

Конференція відбулася у мальовничому містечку Сатанів, що знаходиться на Хмельниччині. Учасники із задоволенням дізналися про актуальні проблеми розвитку економіки, сучасні особливості туристичної галузі, міжнародні перспективи України, податкові аспекти стимулювання підприємницької діяльності, роль кластерів у інноваційному розвитку тощо. Цікаві виступи та дискусійні обговорення допомогли науковцям у пошуку важливих істин щодо перспектив розвитку економіки України.

 

Учасники конференції від кафедри податків та фіскальної політики дякують ректору Тернопільського національного економічного університету, д.е.н., професору Крисоватому А.І. за можливість участі у науковому заході.

 

Зі словами вдячності за запрошення на конференцію хочемо звернутися й до організаційного комітету, а також до координаторів конференції: д.е.н., професора Зінченко О.А. та д.е.н., професора Васильківського Д.М.!

 

До нових цікавих і пізнавальних зустрічей!