До уваги вчених ТНЕУ!

Дата: 29-05-2019, 18:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відповідно до листа Виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 24.05.2019 р. №811/04 оголошено конкурс на призначення Премії Тернопільської міської ради для  науковців  закладів освіти та наукових установ (далі – Премії).

Премія призначається вченим за значні досягнення в галузі природничих, технічних, педагогічних, гуманітарних і соціально-економічних наук, які сприяють подальшому розвитку науки, соціально-економічним перетворенням у регіоні й утверджують високий авторитет науковців міста Тернополя в Україні та у світі .

Вік осіб, які висуваються на здобуття Премії, не повинен перевищувати 35 років – для осіб, які мають вищу освіту другого (магістерського ) рівня, та 50 років – для осіб, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються в докторантурі.   

Претендентам на здобуття Премії подати матеріали, оформлені відповідно до «Положення про премії Тернопільської міської ради для науковців закладів освіти та наукових установ, що знаходяться на території міста Тернополя» (додається)  до 31 травня 2019 року на розгляд Науково-технічної ради ТНЕУ