» » Відбудеться 9th International Conference on Advanced Computer Information Technology (ACIT'2019)

Відбудеться 9th International Conference on Advanced Computer Information Technology (ACIT'2019)

Дата: 31-05-2019, 14:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги!  Нагадуємо, що вже наступного тижня, 5-7 червня, у місті Чеське Будейовіце (Республіка Чехія) відбудеться 9th International Conference on Advanced Computer Information Technology (ACIT'2019), організатором якої є факультет комп'ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету.

 

Цьогоріч утретє АСІТ відбуватиметься у статусі міжнародної конференції. Організатори заходу: факультет комп'ютерних інформаційних технологій (Тернопільський національний економічний університет, Україна), Інститут прикладної інформатики (Університет Південної Чехії, Чехія) та Інститут прикладної інформатики (Інститут Деггендорфа) Технології, Німеччина).

 

До участі у конференції ACIT'2019 зареєструвалися учасники з 23 країн світу. Серед 168 тез матеріалів, що надійшли для для розгляду, 120 було відібрано для публікації, а їх авторів запрошено для доповідей.

   

Усі прийняті статті будуть включені в цифрову бібліотеку IEEE Xplore Digital Library та проіндексовані наукометричною базою SCOPUS.

 

Детальніша інформація на веб-сайті конференції: acit.wunu.edu.ua.