» » Науковці ТНЕУ взяли участь у конференції в Кракові

Науковці ТНЕУ взяли участь у конференції в Кракові

Дата: 27-05-2019, 15:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

В п’ятницю, 24 травня 2019 року, к.е.н., доцент кафедри банківської справи Чайковський Ярослав Іванович взяв участь у науковій конференції «Емоційний банкінг: що ми можемо навчитися від необанків і фінтехів? Як трансформувати культуру, збільшити довіру і спростити банківські операції?», яку організували регіональне відділення Національного банку Польщі в Кракові та кафедри банківської справи Краківського економічного університету.

 Наукова конференція, присвячена трансформації банківського сектору під впливом технологічних змін.

Мета конференції – обмін думками різних зацікавлених сторін банківського ринку щодо технологічних та конкурентних викликів, які виникають від компаній, що стикаються з польським банківським сектором.

Програма конференції включала презентацію запрошених іноземних експертів, дискусійну панель за участю представників банків та три тематичні сесії щодо ролі нових технологій (блокчейн, мобільні платежі), регуляторні виклики та нові очікування з боку клієнта.

З вітальним словом виступили керівник регіонального відділення Національного банку Польщі в Кракові, ректор Краківського економічного університету, декан факультету фінансів та права, керівник департаменту фінансових інновацій Польської фінансової інспекції, директор департаменту платіжних систем Національного банку Польщі, президент Асоціації польських банків.

На Конференції з доповідями та презентаціями виступили керівник інфраструктури фінансового ринку Danske Bank, представник головного офісу стартапів Deutsche Bank з Франкфурта.

Відбулися панельні дискусії за участю практикуючих банківських працівників, викладачів провідних економічних закладів вищої освіти Польщі.

З доповіддю виступили доктор хабілітований наук економічних, професор, завідувач кафедри банківської справи Краківського економічного університету Єва Міклашевська та викладачі кафедри.

На конференції Я. І. Чайковський виступив з доповіддю та представив презентацію на тему «Розвиток FinTech в Україні».

Висловлюємо вдячність організаторам Конференції, зокрема професору Єві Міклашевській за запрошення взяти участь та виступити з доповіддю та презентацією.