» » Відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Innovative approaches to preparation for FCE exam (B2) and EIT (external independent testing)»

Відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Innovative approaches to preparation for FCE exam (B2) and EIT (external independent testing)»

Дата: 7-06-2019, 15:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  У рамках підписаної ліцензійної угоди між Cambridge University Press та Тернопільським національним економічним університетом на базі Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов ННІІОТ  07.06.2019 р. об 11.00 год. відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Innovative approaches to preparation for FCE exam (B2) and EIT (external independent testing)». Захід,  співорганізаторами якого стали видавництво Кембриджського університету  (Cambridge University Press) та видавництво «Лінгвіст» (м. Київ), проводився для вчителів та викладачів англійської мови Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей, а також всіх, хто цікавиться іноземними мовами, зокрема англійською.

З вітальним словом до учасників семінару звернувся перший проректор Тернопільського національного економічного університету Шинкарик Микола Іванович, передавши усім присутнім вітання від ректора ТНЕУ Крисоватого Андрія Ігоровича. Микола Іванович висловив сподівання, що такі заходи у нашому навчальному закладі стануть доброю традицією у майбутньому.

Директор Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов Лужецька Ольга Богданівна подякувала усім присутнім за участь у семінарі та підкреслила, що така подія  вперше відбувається для освітян Західної України на базі Центру іноземних мов ТНЕУ, та побажала  учасникам творчої наснаги й успіхів.

Начальник відділу міжнародних зв’язків ТНЕУ Коруц Уляна Зіновіївна, у свою чергу, передала вітання та найкращі побажання від проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність та інноваційний розвиток) Десятнюк Оксани Миронівни.

Від представників професорсько-викладацького складу Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов виступила кандидат економічних наук Бучинська Тетяна Володимирівна, яка окреслила основні шляхи для удосконалення англійської мови в навчальному процесі та ключові напрямки діяльності Центру загалом.

Навчально-методичний семінар проводила методист Cambridge University Press в Україні Тетяна Шелепко. Захід був присвячений  актуальним проблемам та інноваційним підходам у підготовці школярів та студентів 4-го курсу закладів вищої освіти до складання ЗНО та  міжнародного іспиту FCE (рівень В2).

Відрадно, що на семінар прибули вчителі з багатьох освітніх закладів Івано-Франківщини, Львівщини, Тернопільщини. Були присутні також викладачі вищих закладів освіти, а саме: Львівської політехніки, Івано-Франківського національного медичного університету, Переяслав-Хмельницького ДПУ імені Григорія Сковороди, ТНПУ імені Володимира Гнатюка, ТНТУ імені Івана Пулюя та інших.

Музичні вітання для усіх присутніх звучали від представників творчого колективу відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ, а саме Ольги Гайдамаки (факультет фінансів) та Дмитра Худика (КЕПІТ).

Сподіваємося, що такі навчально-методичні заходи проводитимуться і надалі у Тернопільському національному економічному університеті.