» » Вручення сертифікатів слухачам курсів «Автоматизація облікових процесів та використання інформаційних технологій в обліку»

Вручення сертифікатів слухачам курсів «Автоматизація облікових процесів та використання інформаційних технологій в обліку»

Дата: 21-06-2019, 16:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Цей тиждень на факультеті обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету був ознаменований ще однією урочистою подією. Зокрема, відбулося вручення сертифікатів слухачам курсів «Автоматизація облікових процесів та використання інформаційних технологій в обліку». Слухачі вищенаведених курсів мали можливість протягом двох з половиною місяців вивчати автоматизовані системи обліку з використанням пакету прикладних програм «1С:Бухгалтерія 8». Навчання проводилося для студентів економічних спеціальностей на безоплатній основі в залі електронних ресурсів ТНЕУ у вигляді практичних семінарів із залученням комп’ютерної та мультимедійної техніки.

Вручення відбулося за участі декана факультету обліку і аудиту Панасюк Валентини Миколаївни та куратора курсів доцента кафедри обліку і оподаткування підприємницької діяльності Назарової Ірини Ярославівни. Підчас вручення декан факультету відзначила жагу до нових знань та плідну роботу кожного із слухачів, незалежно від напрямів навчання, зауважила на   необхідності проведення таких курсів та побажала слухачам вміло скористатись отриманими навиками.