» » Навчання в ТНЕУ відкриває безмежні можливості для особистісного розвитку студентів!

Навчання в ТНЕУ відкриває безмежні можливості для особистісного розвитку студентів!

Дата: 2-07-2019, 15:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На запрошення Крістофера Лейтла, президента Європейського молодіжного форуму Ноймаркт, студенти факультетів обліку і аудиту, економіки та управління, комп’ютерних інформаційних технологій (Хомич Альона, Барилюк Лілія, Батура Раїса, Луб Наталія, Ленишин Любомир, Осадчук Михайло, Велічко Катерина, Чайківська Оксана, Єрьоменко Інна) мали нагоду поїхати в Австрію та взяти участь у роботі форуму. 

 

 Упродовж п’ятиденного семінару в  замку Форхтенштайн у Ноймаркт Штирії (Австрія) обговорювалися важливі для майбутнього Європи теми та ідеї, велися міжкультурні діалоги щодо погляду на мир, спільне життя, кордони та політичну ситуацію. Після фахових доповідей та дискусій на учасників чекала культурна програма в природному парку Ціріцкогель-Греденцен.

 

Молодь ТНЕУ охоче ділиться своїми враженнями.

Єрьоменко Інна: «Це був хороший досвід спілкування з людьми з різних міст та країн. Лекції, які для нас читали, були цікавими та пізнавальними. Неймовірна атмосфера форуму дала змогу відкритися та бути більш комунікабельними. Дуже сподобалася програма, так як і організатори цього форуму. Нам випала нагода поспілкуватися з хорошими, щирими та цікавими людьми, знайти нових друзів та добре провести час. Дякуємо форуму за це!»

 

Хомич Альона: «Не очікувала, що можу отримати такий шанс – безкоштовно відвідати Австрію! Приїхавши на форум, ми одразу познайомилися з надзвичайно крутими людьми – прогресивною молоддю з інших країн. У програмі форуму були лекції, екскурсії, квест і час для себе. Під час лекцій ми слухали, а потім обговорювали проблеми ЄС, шанси для молоді. А, найголовніше, ми спілкувалися іноземними мовами, що дало змогу покращити наші вміння з англійської та німецької мов. Я дуже задоволена поїздкою, самим форумом і дякую усім, хто зробив цю можливість реальністю!»

 

Чайківська Оксана: «Поїздка на молодіжний форум в Австрію була чудовою. Дякую за можливість навчатися, відвідувати семінари та конференції, знайомитися з іншою культурою та знаходити нових друзів.  Час, проведений тут, був наповнений новими відкриттями, цікавими екскурсіями та щирими людьми. Все було класно. Дякую за цю поїздку та незабутні емоції!»

 

Батура Раїса: «Щиро дякуємо ректору ТНЕУ професору Андрію Ігоровичу Крисоватому за надану можливість отримати хороший досвід,  познайомитися з іншою культурою та знайти нових друзів!»