» » Студентка ТНЕУ стала фіналісткою Національного фестивалю-конкурсу пісень із мюзиклів імені Джорджа Гершвіна

Студентка ТНЕУ стала фіналісткою Національного фестивалю-конкурсу пісень із мюзиклів імені Джорджа Гершвіна

Дата: 3-07-2019, 12:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Фестивальне літо тішить своїми здобутками. Активними учасниками всеукраїнських та міжнародних мистецьких фестивалів щороку стають солісти та творчі колективи нашого університету.


Нещодавно повернулась із Національного фестивалю-конкурсу пісень із мюзиклів імені Джорджа Гершвіна (Польща) солістка народного театру пісні «Для Тебе», гурту «Кралечки», учасниця хору «TNEU Voice» та ансамблю мажореток, студентка ННІІОТ Елеонора Атаманчук. Дівчина пройшла у десятку кращих та стала фіналісткою фестивалю, повернулась із незабутніми емоціями  та гарним настроєм.


«Для мене цей конкурс – неабиякий досвід, адже це моя перша «європейська» сцена. Приємно, що у фестивалі брали участь і українці. Загалом між учасниками склалася дуже приємна атмосфера, незважаючи на мовний бар’єр, мені було цікаво спілкуватися з усіма. На сцені довелося змагатися зі справжніми професіоналами — солістами музичних академій, театрів, опер. Щоб створити повноцінний сценічний образ, я не тільки співала, але і використовувала хореографічні елементи в джазовому стилі. Гадаю, такі фестивалі розвивають, допомагають набути досвіду та повірити у себе», — поділилась враженнями студентка.


Радіємо за нашу талановиту молодь і бажаємо яскравого літа та нових творчих здобутків!