» » Оголошуємо набір на 5-місячне стажування в Німецькому Бундестазі в рамах програми «Міжнародна парламентська стипендія»!

Оголошуємо набір на 5-місячне стажування в Німецькому Бундестазі в рамах програми «Міжнародна парламентська стипендія»!

Дата: 10-07-2019, 11:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 1 березня – 31 липня 2020 року у рамках реалізації програми «Міжнародна парламентська стипендія» відбудеться 5-місячне стажування в Німецькому Бундестазі.

 

«Міжнародна парламентська стипендія» передбачає стажування в офісах депутатів Німецького Бундестагу в якості помічників та одночасне навчання в одному з трьох провідних університетів Берліна (Берлінському Вільному університеті, Берлінському університеті ім. Гумбольдта або Берлінському технічному університеті). Програма розрахована на претендентів віком до 30 років, які цікавляться політикою і прагнуть брати активну участь у суспільно-політичному житті своєї країни. Передумовами участі у програмі є наявність громадянства України, диплому про вищу освіту, а також дуже добре володіння німецькою мовою. Стажування триватиме з 1 березня по 31 липня 2020 року.

 

Стипендіатам надається щомісячна стипендія в сумі 500 євро, забезпечується безкоштовне проживання та медичне страхування, а також відшкодовуються транспортні витрати на подорож до та з Берліна.

 

Кінцевий термін подання заявок на участь у програмі – 31 липня 2019 року.

За детальною інформацією та реєстрацією звертайтесь у відділ міжнародних зв'язків (inter.office.tneu@gmail.com).