» » Запрошуємо на Першу конференцію стосовно кластеризації енергетики та навколишнього середовища!

Запрошуємо на Першу конференцію стосовно кластеризації енергетики та навколишнього середовища!

Дата: 11-07-2019, 15:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Першій конференціюї стосовно кластеризації енергетики та навколишнього середовища «Енергетика, навколишнє середовище та ми: кругова економіка та роль громадян», яка відбудеться 23-24 вересня 2019 року у Даремському університеті (м. Дарем, Великобританія).

 

Організаторами заходу є Європейська Асоціація Університетів (EUA), одним з членів якої є ТНЕУ, спільно з Енергетичною та екологічною платформою (EUA-EPUE) та Даремським університетом.

 

Конференція є новою платформою для опрацювання тем з відомими доповідачами, такими як Benjamin Sovacool (University of Sussex), Linda Steg (University of Groningen), Eric Brangier (Université de Lorraine), а також Walter R. Stahel – ключовий мислитель концепції кругової економіки. Відбудеться засідання за круглим столом з представниками Energy UK, муніципалітету Гронінген (NL) та Trondheim Living Lab (NO), де буде винесено конкретні ініціативи в містах із залученням людей до зміни споживчих звичок для суспільства з більш екологічно чистою енергетикою.

 

Участь у заході безкоштовна, реєстрація обов'язкова. Заохочуємо вас до ранньої реєстрації, щоб забезпечити місце учасника.

 

Для отримання додаткової інформації щодо даного заходу, будь ласка, зв'яжіться з командою EUA-EPUE на сайті EPUE.platform@eua.eu.


Детальніша інформація про захід міститься за посиланням перейти