» » Міжнародний тиждень Еразмус+ в Україні

Міжнародний тиждень Еразмус+ в Україні

Дата: 24-07-2019, 17:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури запрошують взяти участь у Міжнародному інформаційному тижні Програми Європейського Союзу Еразмус+, що відбудеться 4-8 листопада 2019 р. у м. Київ.


В рамках додаткового вікна фінансування для України, участь у Міжнародному тижні – це неймовірна можливість зустрітись з потенційними міжнародними партнерами задля активної співпраці та розбудувати потенціалу для участі в нових конкурсах Програми, розбудови проектів й успішного їх впровадження!


Цільова аудиторія:
• щодо співпраці організацій – заклади вищої освіти, відділи міжнародних зв’язків та мобільності, Еразмус+ координатори, науково-дослідні інститути, заклади середньої та професійно-технічної освіти, органи влади, державні та приватні організації, громадські організації, молодіжні організації, підприємства тощо;
• щодо індивідуальних можливостей: студенти (бакалавр, магістр, PhD) та випускники, науково-педагогічні працівники та адміністративний персонал, дослідники тощо.


Програма Тижня включає заходи з підтримки університетів та інших організацій, які планують готувати проектні пропозиції на конкурси 2020 р. та для тих, хто вже впроваджують проекти Еразмус+. Крім того, заходи будуть корисні для зацікавлених у грантах на обміни на навчання та практику, викладання та підвищення кваліфікації, стипендіях в магістратуру тощо.


Співорганізатори: Національні Агентства Еразмус+, Національні Еразмус+ офіси, представники університетів країн-членів та країн-партнерів Програми.


Додаткова інформація

https://erasmusplus.org.ua/novyny.html