У ТНЕУ відзначили День знань!

Дата: 1-09-2019, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Тернопільському національному економічному університеті відзначали День знань! До закладу вищої освіти, після насичених літніх канікул, повернулася сповнена енергії, натхнення та ентузіазму молодь. Також ТНЕУ відкрив двері для нових членів своєї родини – першокурсників, для який сьогоднішнє свято стало особливо важливим.


Почесне право внести Державний Прапор України надали студентам Центру підготовки офіцерів запасу. Університетська спільнота хвилиною мовчання вшанувала пам'ять про Героїв України, які віддали своє життя за рідну державу.


Зі словами вітань до студентів, батьків, професорсько-викладацького колективу звернулися ректор ТНЕУ Андрій Ігорович Крисоватий, міський голова Тернополя Сергій Віталійович Надал, успішні випускники ТНЕУ – народні депутати України  Іван Адамович Чайківський та Людмила Іванівна Марченко.


Колектив кожного факультету, інституту, коледжу піл час свята отримав подарунок від ректора університету – символіку, яка стане чудовим доповненням в оформленні фотозон, популяризації діяльності навчальних підрозділів.


Подарунками відзначили також першокурсників, чиї середні бали ЗНО були найвищими – Віталій Лащ (195,4), Наталія Бурда (194), Катерина Кравець (192, 9), Юлія Кормилюк (192,4), Тарас Якуб’як (190).


Цьогоріч у ТНЕУ було організовано конкурс відео-робіт «ТНЕУ обирає тебе!». За результатами двоє абітурієнтів вибороли можливість навчатися у ТНЕУ за кошти меценатів – Вікторія Карчевська (юридичний факультет, спеціальність «Право»), Вікторія Ткачук (Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина, спеціальність «Міжнародний менеджмент»). Дівчатам вручили відповідні сертифікати й привітали з перемогою.


Присягу першокурсника виголосили студенти Дарія Шуплат та Ілля Онищук, які отримали від Андрія Ігоровича Крисоватого символічні ключі від ТНЕУ.


Благословили студентів та викладачів на успішне навчання, плідну працю, добру долю і славні починання архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор, архієпископ Тернопільський і Бучацький Тихон, священик парафії святого Пантелеймона Цілителя УГКЦ отець Василь Чамарник.


Зі щирими материнськими словами побажань молоді та подяки професорсько-викладацькому колективові виступила мама першокурсників Юлія Миколаївна Винокур.


Отож вітаємо усіх з Днем знань! Зичимо, щоб цей навчальний рік був багатим на нові досягнення та перемоги, став цікавим і насиченим, приніс кожному нові враження, досвід і знання!

 



Більше фото на офіційній сторінці ТНЕУ у Facebook

http://facebook.com/pg/TNEUniversity/photos/?tab=album&album_id=711343056003823