» » На факультеті фінансів та обліку підписали Меморандум про співпрацю

На факультеті фінансів та обліку підписали Меморандум про співпрацю

Дата: 3-09-2019, 16:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Третього вересня 2019 року підписано Меморандум про співпрацю між комунальною установою Тернопільської обласної ради «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області» в особі директора Четвертак Тетяни Олексіївни та факультетом фінансів та обліку Тернопільського національного економічного університету в особі декана Кізими Андрія Ярославовича.

 

Під час підписання Меморандуму були присутні керівник освітньої програми «Фінансова грамотність» д-р екон. наук, професор кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Кізима Т. О., фінансовий заступник директора «Центру аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області» Машко А. І., координатор із забезпечення якості вищої освіти від факультету, канд. екон. наук, доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Дем’янюк А. В.

 

Метою Меморандуму є об’єднання зусиль Сторін щодо формування фінансових знань та навиків у молодого покоління, а також реалізації співпраці освітян, громадськості, науковців і практиків-фінансистів у цій сфері. Документ визначає основні напрями та принципи співпраці в контексті реалізації заходів щодо сприяння підвищенню рівня фінансової грамотності жителів Тернопільської області, зокрема – дітей та молоді.

 

Четвертак Т. О. наголосила на важливості розвитку соціального аспекту розширення аудиторії учасників заходів, спрямованих на підвищення їх рівня фінансової грамотності. За словами Кізими А. Я., підписання Меморандуму є передумовою інтенсифікації зростання учасників заходів з метою підвищення їх рівня фінансової грамотності, створення можливості проведення курсів для вчителів з методики викладання фінансової грамотності та спільної організації просвітницьких заходів в Тернопільській області.

 

Сторони висловили впевненість у важливості організації та проведення спільних заходів, а також налагодженні подальшої співпраці у сфері фінансової грамотності.