» » Студенти ТНЕУ – учасники Міжнародної літньої школи «Сonstitutional democracy: modern challenges»

Студенти ТНЕУ – учасники Міжнародної літньої школи «Сonstitutional democracy: modern challenges»

Дата: 28-08-2019, 10:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 18-25 серпня 2019 року у м. Батумі (Грузія) проходила Міжнародна літня школа «Сonstitutional democracy: modern challenges». Студентки юридичного факультету ТНЕУ Вероніка Бейгер та Галина Сопель мали унікальну можливість взяти участь у цій школі та дізнатися багато цікавого і корисного.

 

Спікерами школи виступили проф. Річард Альберт, Девід Шульц (США), Тома Бірмонтьєн (Литва), Аніта Родіна (Латвія). Учасниками школи були студенти з 6 країн світу (Грузія, Україна, Бельгія, Естонія, Азербайджан та Вірменія).

 

Літня школа стала для дівчат чудовою нагодою поглибити свої знання у сфері конституційного права, поспілкуватися із іноземними колегами, обмінятися досвідом реформування Конституції і т. д.

 

«Під час навчання у школі я дізналася для себе багато нового. Було цікаво обмінюватися досвідом із студентами з інших країн, дізнатися про особливості конституцій інших держав, функціонування конституційних судів у інших країнах. Для мене ця школа стала важливим етапом на шляху реалізації себе як фахівця-юриста. Дякую юридичному факультету ТНЕУ за таку можливість», – ділиться враженнями одна із учасниць.

 

Щиро дякуємо організаторам Літньої школи – адміністрації Батумського державного університету ім. Шота Руставелі за надану можливість нашим студентам стати учасниками цієї школи. Сподіваємось на міцну і плідну подальшу співпрацю.