» » Заходи у рамках Першого міжнародного тижня у ТНЕУ тривають

Заходи у рамках Першого міжнародного тижня у ТНЕУ тривають

Дата: 10-09-2019, 18:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Тернопільському національному економічному університеті тривають заходи, організовані у рамках Першого міжнародного тижня. Сьогодні до учасників приєдналися делегації з Білорусі та Латвії.  Другий день розпочався активно – чотири заходи, які тривали паралельно, об'єднали найбільш зацікавлену у своїй тематиці аудиторію.

 

Так, усі охочі мали нагоду відвідати нетворгінг «Learning from international experience», взяти участь у презентації програми Canada’s Mitacs Globalink Research Intership, долучитися до скайп-зустрічі співорганізаторів Х Міжнародної конференції «Advanced Computer Information Technologies», ACIT’2020, а також взяти участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні детермінанти фіскальної політики: локальний та міжнародний вимір».

 

Особливістю Міжнародного тижня у ТНЕУ є й те, що окрім обговорення вже існуючих проектів колеги мають чудову можливість започаткувати нову співпрацю. Саме тому сьогодні відбулася міжнародна сесія, присвячена підписанню договорів про співпрацю з іноземними партнерами.

 

У результаті зустрічі у ТНЕУ укладено договори з Університетом європейських досліджень Молдови, Технологічною академією Резекне (Латвія), ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», ТОВ «Освітній центр «Грейд».

 

Пізніше до уваги науковців було представлено презентацію проекту «Gender aspects of digital readiness and development of human capital in region» та нетворкінг «Креативність в освіті: сучасні виклики та перспективи».

 

Особливістю сьогоднішнього дня стало відкриття Україно-Китайського центру спільної підготовки аспірантів «Один пояс – один шлях» на базі навчального корпусу ТНЕУ №2.

 

А завершити другий насичений день кожен мав нагоду занурившись у мистецтво та взявши участь у творчій майстерні з виготовлення української ляльки-мотанки.


Більше фото на офіційній сторінці ТНЕУ у Facebook: http://facebook.com/pg/TNEUniversity/photos/?tab=album&album_id=717444628726999