» » Першокурсники ТНЕУ побували на екскурсії в Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці

Першокурсники ТНЕУ побували на екскурсії в Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці

Дата: 26-09-2012, 09:40 | Автор:

 Вже пролетіли перші тижні навчання, а ми навіть не зрозуміли цього. Так багато всього нового і цікавого: нові дисципліни, викладачі та, звісно ж, одногрупники. Перше бажання  – познайомитися і здружитися – успішно виконане. Тепер хотілося б більше часу проводити разом, але щось організувати часу не було, бо всі щойно почали звикати до нового ритму життя. 

Декілька днів тому у нас трапилась нагода піти групою в Тернопільську обласну універсальну наукову бібліотеку. Ми спочатку подумали, що там точно не розкажуть нічого цікавого, і ми лише дарма потратимо час. Але сталося навпаки. Ми дізналися багато корисної інформації, яка нас дуже зацікавила. По-перше, у бібліотеці є багато читальних залів та два комп’ютерних зали. Крім того, на території всієї бібліотеки  є Wi-Fi. Важливою інформацією також було те, що тут ми можемо знайти багато авторських книг викладачів ТНЕУ.  

Мене з подругою дуже зацікавили курси з іноземних мов, англійської та німецької, які можна безкоштовно відвідувати, щоб підвищити свій рівень мови, а також курси з іспанської, де можна розпочати вивчати мову «із нуля». Ці курси викладають іноземці, тому хороша вимова гарантована. Також проект «Window on America» спонсорував багато книг різними мовами.

Найважливіше те, що в Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці працюють дуже приємні люди, які завжди раді нас бачити. Тому ми із задоволенням заглянемо туди ще.

Каріна Россоха

УНЕФ МЕНМФ-11