» » У рамках Першого міжнародного тижня в ТНЕУ відбувся нетворкінг «Креативність в освіті: сучасні виклики та перспективи»

У рамках Першого міжнародного тижня в ТНЕУ відбувся нетворкінг «Креативність в освіті: сучасні виклики та перспективи»

Дата: 11-09-2019, 11:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 10 вересня 2019 р. в рамках Першого міжнародного тижня в ТНЕУ відбувся нетворкінг «Креативність в освіті: сучасні виклики та перспективи». Організаторами заходу виступили декан факультету фінансів та обліку Андрій Кізима, професор кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Оксана Тулай, начальник відділу міжнародних зв’язків Уляна Коруц, доценти кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Антоніна Дем’янюк, Світлана Савчук та Мирослава Гупаловська.

 

До участі у нетворкінгу долучилися іноземні гості з університетів Туреччини та Молдови, а також представники професорсько-викладацького колективу ТНЕУ.

 

Під час нетворкінгу Антоніна Дем’янюк розповіла про необхідність креативного підходу в освітньому процесі, зважаючи на важливі навички, що були визначені  на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

 

Під час зустрічі презентувалися напрацювання щодо застосування  креативного підходу в освіті, розглядалися сучасні методики сприяння розвитку креативності і практичний досвід викладання на факультеті фінансів та обліку. Учасники нетворкінгу мали можливість взяти участь в апробації методик викладання з креативним підходом, обмінятися досвідом та визначили перспективи розвитку креативності в освіті.

 

Дружня атмосфера, що панувала під час нетворкінгу, сприяла налагодженню зв’язків для майбутньої співпраці  учасників.