» » Перший міжнародний тиждень у ТНЕУ. День четвертий.

Перший міжнародний тиждень у ТНЕУ. День четвертий.

Дата: 12-09-2019, 17:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках Першого міжнародного тижня у ТНЕУ молодь та професорсько-викладацький колектив університету має унікальну можливість прослухати лекції та взяти участь у практичних заняттях провідних зарубіжних науковців і практиків, а також відвідати презентації міжнародних програм, цікаві нетворкінги і воркшопи.

 

Не став винятком і четвертий день роботи учасників Першого міжнародного тижня. Лекцію на тему: «Управління знаннями та інноваціями» прочитала науковець Лодзького технологічного університету (Республіка Польща) Malgorzata Golinska-Pieszynska, лекцію «Підприємництво поза кордонами» прочитав директор Центру глобального менеджменту та міжнародних програм (Коледж бізнесу та адміністрування) Державного Університету Кент Роберт Хісріч (Robert D. Hisrich).

 

Усі охочі мали можливість відвідати презентацію «Освітні та дослідницькі можливості в США» від Liz Shchepetylnykova, Education USA Senior Advisor.

 

Особливістю сьогоднішнього дня став візит до Тернопільського національного економічного університету Надзвичайного та Повноважного Посла Пакистану Zahid Mubashir Sheikh. Пан Посол прочитав лекцію для університетської спільноти «Міжнародні відносини України та Пакистану».

 

Також сьогодні колеги, під час нетворкінгу, обговорювали успіхи проектної діяльності Технологічної Академії Резекне, досвід участі у проектах та перспективи для ТНЕУ.

 

У Центрі Європейських та Міжнародних студій ТНЕУ відбулося засідання регіонального круглого столу з міжнародною участю «Формування і розвиток конкурентоспроможних територіальних громад: досвід України і Польщі». Захід відбувся у рамках тринадцятих муніципальних читань.

 

Креативні студенти Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина допомогли усім «Відкрити світ з міжнародним» через поетичні рядки різними мовами.

 

Воркшоп натхнення провела Катя Ульманн. А завершити день у позитивному настої усім допоміг цікавий захід «TNEU FUN» від факультету фінансів та обліку.



Більше фото на офіційній сторінці ТНЕУ у Facebook: http://facebook.com/pg/TNEUniversity/photos/?tab=album&album_id=718813108590151