» » Завершальний акорд четвертого дня Першого міжнародного тижня – TNEU FUN, організований факультетом фінансів та обліку

Завершальний акорд четвертого дня Першого міжнародного тижня – TNEU FUN, організований факультетом фінансів та обліку

Дата: 12-09-2019, 19:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Цікаву і веселу англомовну гру «TNEU FUN» організували викладачі і студенти факультету фінансів та обліку для учасників Першого Міжнародного тижня в ТНЕУ! В холі ТНЕУ всі бажаючі могли отримати «financial prediction» і поспілкуватися на економічні й інші теми.

 

Ведуча заходу, студентка Вікторія Цокало, креативно та професійно комунікувала з учасниками гри.

 

Американському гостю Роберту Д. Гісриху (Kent State University (USA) випало передбачення про те, що раціональне планування доходів і витрат приведе його до фінансової стабільності. Як виявилося в ході спілкування, науковець завжди планує власний бюджет і серйозно відноситься до особистих фінансів.

 

Спробували удачу і студенти-фінансисти! Вони також отримали цікаві фінансові передбачення і поділилися своїми знаннями, думками і мріями. Як з’ясувалося, молоді люди мають різні таланти, цікаві хобі і фінансові цілі. Оригінально, в запальному танці, показала свою мрію студентка 3-го курсу факультету фінансів та обліку – Віта Воловник. Дівчина мріє про свій танцювальний клуб і її фінансове передбачення обов’язково збудеться. 

 

Така форма комунікації дуже сподобалася усім учасникам! Дружня атмосфера і солодкі сюрпризи – тістечко, всередині якого було побажання та пряник з емблемою ТНЕУ залишили приємну згадку про участь у пізнавальній і веселій грі – «TNEU FUN»!