Сумуємо...

Дата: 16-09-2019, 16:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

З сумом у серці повідомляємо про загибель під час виконання бойового завдання випускника ТНЕУ, військовослужбовця Збройних Сил України Михайла Цимбалістого.


Михайло Васильович народився 29 липня 1985 року в м. Хоростків Гусятинського району Тернопільської області в сім’ї військовослужбовця.


У 2002 році закінчив спеціалізовану середню загальноосвітню школу №29 з поглибленим вивченням іноземних мов м. Тернополя. Цього ж року вступив на перший курс Тернопільської академії народного господарства інституту продовольчого бізнесу за спеціальністю «Менеджмент переробної і харчової промисловості» на денну форму навчання.


В 2006 році закінчив Тернопільський державний економічний університет і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «менеджмент» та здобув кваліфікацію бакалавра.


У 2007 році закінчив Тернопільський національний економічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій» та здобув кваліфікацію магістра.


Він завжди був патріотом, мужнім захисником, вірним сином українського народу.


Адміністрація, професорсько-викладацький колектив та студенти факультету аграрної економіки та менеджменту Тернопільського національного економічного університету висловлюють щирі співчуття родині. Сьогодні, у цей важкий час, ми разом з Вами низько схиляємо  голову у скорботі.