» » Факультет фінансів та обліку ТНЕУ – активний учасник Наукових пікніків у м. Бучач

Факультет фінансів та обліку ТНЕУ – активний учасник Наукових пікніків у м. Бучач

Дата: 23-09-2019, 12:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 вересня 2019 року в м. Бучач відбувся науковий пікнік, метою якого є ознайомлення школярів та їх батьків з діяльністю та досягненнями закладів вищої освіти. Організатори – Тернопільська міська рада, ГО «Центр Науки Тернополя». Активну участь у заході взяв факультет фінансів та обліку ТНЕУ.

 

Факультет представляли кандидати економічних наук, доценти кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Наталія Іванівна Карпишин і Анатолій Андрійович Сидорчук, кандидати економічних наук, доценти кафедри банківського бізнесу Ярослав Іванович Чайковський та Юлія Миколаївна Галіцейська, кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку і оподаткування Світлана Василівна Сисюк.

 

Проект «Scientific Fun – Наукові пікніки в Україні» – це інтерактивні експерименти для усіх зацікавлених у бажанні підвищувати свій освітній та науковий рівень. Учасники таких заходів – молоді, а деколи зовсім юні спеціалісти, науковці, ентузіасти, які діляться своїми знаннями з публікою. Під час пікніків не подають теорію, а захоплюють, розкривають таємниці різних сфер науки.

 

На завершення цікавої та корисної зустрічі усім учасникам вручили подяки й організували екскурсію містом Бучач.