» » Шановні працівники бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ!

Шановні працівники бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ!

Дата: 30-09-2019, 10:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Прийміть найщиріші вітання від спільноти Тернопільського національного економічного університету із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

 

Бібліотека – це осередок збереження й популяризації духовної спадщини поколінь. Це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства. За своїм призначенням бібліотеки є важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації. Доносячи до людей увесь спектр різноманітних інформаційних потоків, розкриваючи реальну картину світу, вони сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадянських якостей і патріотичної свідомості кожного із нас.

 

Справжніми друзями та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі –  провідники у світ нового і незвіданого.

 

Бажаю творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, добра, сонячного настрою, професійних успіхів у Вашій благородній просвітницькій справі!

 

 

 

З повагою

ректор ТНЕУ                                                                                Андрій Крисоватий