» » Всеукраїнський день бібліотек

Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 1-10-2019, 14:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Для того, щоб люди знаходили щастя в своїй роботі, необхідно три умови: робота повинна бути їм під силу, вона не повинна бути виснажливою і її обов'язково повинен супроводжувати успіх», - колись сказав англійський письменник  Дж. Рескін. Тож у своє професійне свято, 30 вересня 2019р., працівники бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ вирішили зібратись тісною бібліотечною родиною, розповісти про свої захоплення, потішитись талантами  дітей та внуків і просто розважитись.


Одягнувши вишиванки та принісши з дому святковий настрій, бібліотекарі співали пісень, читали вірші, милувались виступами своїх дітей та онуків, які в цей день тішили присутніх танцями, співом. Привітати  бібліотекарів завітав проректор з наукової роботи З.-М. В. Задорожний, який у своєму виступі підкреслив важливість тієї справи, яку роблять  бібліотекарі в цілому та працівники нашої книгозбірні зокрема. Прийшла на свято й відома тернопільська поетеса Марія Баліцька, яка плідно співпрацює з нашим підрозділом, щоб долучитись до привітань . Впродовж року у стінах читального залу проходив проект «СловоСвіт», де пані Марія за круглим столом розповідала про долю та творчість відомих людей, тож за цей час вона стала наче частинкою нашого колективу.


На завершення свята усі зібрались для перегляду презентації «Країна дитинства», щоб вгадати у дитячих щасливих обличчях, які висвітлювались на екрані, своїх колег.  А ще дітки отримали подарунки, щоб потім ласувати ними і мандрувати поміж стелажами, вивчаючи світ книжок.