» » Srtengthening academic integrity in Ukraine project – SAIUP

Srtengthening academic integrity in Ukraine project – SAIUP

Дата: 3-10-2019, 14:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 2 жовтня академічна спільнота Тернопільського національного економічного університету приймала координаторів Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні SAIUP – Тараса Тимочка та Яну Чапайло із лекцією: «Академічна доброчесність: навчання заради успіху».


Проект SAIUP, насамперед, покликаний довести важливість дотримання принципів, норм, правил академічної доброчесності в освітньому процесі усіма його учасниками – студентами, викладачами, адміністрацією університетів.


Під час лекції Тарас Тимочко акцентував увагу на тому, що студент, який вмотивований до навчання, дотримується принципів академічної доброчесності, прагне самовдосконалення апріорі отримає конкурентні переваги в майбутньому, реалізовуючи свої знання в професійній діяльності. Академічна культура, заснована на принципах чесності, реального навчання, справедливості, довіри та взаємоповаги усіх учасників академічного процесу здатна, зрештою, сформувати суспільство, якому під силу долати кризи і успішно розвиватися.


Після лекції обговорення проблем впровадження принципів академічної доброчесності в освітній процес набуло свого продовження у колі професорсько-викладацького складу кафедри економіки та економічної теорії.

Дякуємо пану Тарасу та пані Яні за візит і змістовну пізнавальну лекцію!