» » Засідання фокус-групи студентів факультету фінансів та обліку

Засідання фокус-групи студентів факультету фінансів та обліку

Дата: 3-10-2019, 14:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На факультеті фінансів та обліку відбулося засідання фокус-групи студентів на тему: «Напрями підвищення координації діяльності студентства та професорсько-викладацького складу факультету фінансів та обліку з метою підвищення якості освітнього процесу», до колективу якої увійшли студенти: Батута Раїса (гр. ОАБ – 31), Войціщук Андрій (гр. Ф – 31), Копищик Галина (гр. ФФА – 41), Лазарчук Наталія (гр. ФМС – 31), Марціясь Богдана (гр. Ф – 41), Сорока Марія (гр. ФСГ – 41), Цепенда Софія (гр. ФБС – 11).  У засіданні взяли участь декан факультету Кізима А.Я. та його заступники Сас Б.Б., Квасниця О.В., координатор із забезпечення якості вищої освіти від факультету Дем’янюк А. В.


Метою діяльності фокус-групи є забезпечення координації взаємодії між студентством та професорсько‑викладацьким колективом і адміністрацією факультету фінансів та обліку в рамках організації освітнього процесу, створення якої було підтримано студентством за результатом попередньо проведеного опитування на факультеті.


Під час засідання було визначено основні напрями діяльності фокус-групи на перший семестр 2019 – 2020 навчального року та сформульовано завдання і напрями їх реалізації упродовж встановленого періоду. Залучення студентів до організації освітнього процесу є одним із ключових факторів ефективного функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти університету.