» » Дорогі колеги, шановні працівники освітньої сфери!

Дорогі колеги, шановні працівники освітньої сфери!

Дата: 4-10-2019, 09:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Щиро вітаючи Вас із професійним святом, перш за все від усього серця висловлюю подяку за самовідданість  обраній справі, невтомний творчий пошук та невичерпну душевну щедрість.

 

Немає у світі людини, доля якої не перепліталася б із долею вчителя, викладача, наставника, чиє покликання вимагає духовної рівноваги, постійного творчого горіння, любові до своїх вихованців, турботи про їхнє майбутнє. Шановні колеги, Ви щедро ділитеся своїми знаннями та досвідом, скеровуєте молодечий запал та енергію у важливу справу інтелектуального та фахового росту, готуєте майбутню еліту нашої держави.

 

Переконаний, що спільнота Тернопільського національного економічного університету робить вагомий внесок у розвиток освіти й науки Тернопілля й України, адже формує нове покоління громадян, передаючи своїм студентам неоцінений скарб високої професійної майстерності та лідерства.

 

У цей святковий день бажаю Вам, шановні освітяни, щоб на Вашому шляху незмінними супутниками були успіх, мудрість та терпіння. Бажаю Вам невичерпної енергії, творчої наснаги для здійснення сміливих планів та знакових перемог.

 

Хай міцне здоров’я стане підґрунтям для щоденної натхненної праці, а кожне проведене заняття, лекція стане прикладом педагогічної майстерності.

 

Бажаю, щоб шана батьків та повага колег зігрівали Вашу душу, а серце щохвилини наповнювалося гордістю за своїх учнів і студентів!

 

Зі святом Вас, дорогі освітяни!

 

 

 

Зі святковою шанобливістю

ректор Тернопільського національного

економічного університету                                       Андрій Крисоватий