» » З ініціативи Теребовлянської ОТГ відкрито Університет третього віку

З ініціативи Теребовлянської ОТГ відкрито Університет третього віку

Дата: 3-10-2019, 11:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другого жовтня на запрошення керівництва Теребовлянської ОТГ й у рамках плідної співпраці з юридичним факультетом ТНЕУ завідувач кафедри безпеки, правоохоронної діяльності та фінансових розслідувань ТНЕУ, к.ю.н., доцент Москалюк Н. Б. та к.е.н., доцент кафедри безпеки, правоохоронної діяльності та фінансових розслідувань ТНЕУ Олійничук О. І. мали приємну нагоду взяти участь у відкритті Університету третього віку при Центрі соціальних послуг Теребовлянської громади, студентами якого є люди поважного віку, котрі можуть і хочуть бути активними, розвиватися і втілювати свої ініціативи.

 

Кілька напрямів слухачі цього Університету вже освоїли раніше: побували з краєзнавчими мандрівками в різних куточках Тернопілля та за його межами, запровадили літню ранкову руханку на стадіоні «Колос», стали ініціаторами та учасниками ряду творчих майстер-класів та навіть взяли участь у Міжнародному спортивному фестивалі у Луцьку!

 

Юридичний факультет ТНЕУ виступив партнером даного проекту, а представники професорсько-викладацького колективу висловили готовність надавати лекторську, консультаційну підтримку у правових темах, які цікавитимуть слухачів Університету.