» » Завершилась міжнародна літня школа «Доповнена реальність»

Завершилась міжнародна літня школа «Доповнена реальність»

Дата: 7-10-2019, 15:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Генеральний директор компанії Apple Тім Кук неодноразово заявляв, що доповнена реальність (проектування будь-якої цифрової інформації поверх екрану будь-яких пристроїв, у результаті чого реальний світ доповнюється штучними елементами і новою інформацією: зображення, відео, текст, графіка і т.д.) сьогодні є найперспективнішою технологією і грандіозною ідеєю, такою ж як і створення смартфону.


Саме тому учасники міжнародної літньої школи «Доповнена реальність» впродовж тижня з великим ентузіазмом освоювали цю технологію і працювали над проектами:


  1. Українська книга рецептів з доповненою реальністю;
  2. Доповнена реальність для вуличного мистецтва;
  3. Квест «У пошуках скарбів» з доповненою реальністю;
  4. Гра для тренування пам’яті з доповненою реальністю;
  5. Візуалізація вірусних атак з доповненою реальністю.


П’ять міжнародних команд закінчили свою роботу, і кожна із команд презентувала прототип мобільного додатку. Найкращим був визнаний проект «Візуалізація вірусних атак з доповненою реальністю», друге місце зайняла команда із проектом «Гра для тренування пам’яті з доповненою реальністю». Отримавши ґрантову підтримку, команди-переможці представлятимуть результати своєї роботи на конференції у Берліні навесні 2020 року. Усім учасникам школи були вручені сертифікати.