» » «Теоретичні знання» + «практичні навички» = основа успішної професійної діяльності!

«Теоретичні знання» + «практичні навички» = основа успішної професійної діяльності!

Дата: 11-10-2019, 15:22 | Автор: Олена Демків, студентка групи ГРС-31

 Саме у цьому переконалися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина), відвідавши готель «Тернопіль». Метою такого тренінгу було вивчення особливостей формування бренду готелю, дослідження специфіки PR-кампаній, ознайомлення з роботою його департаментів і кар’єрними можливостями, участь у діловій грі «Insight в готельній індустрії».

 

Менеджер готелю «Тернопіль» Христина Варакута ознайомила студентів із діяльністю закладу  та презентувала категорії номерів готелю.

 

Юнаки та дівчата разом із працівниками обговорили актуальні питання розвитку вітчизняного готельного бізнесу: психологічні асекти роботи з клієнтами  готелю; знання іноземних мов для роботи у сфері послуг; особливості екстер’єру та інтер’єру готелю; розбудова індустрії гостинності в Тернополі; перспективи розвитку міжнародного туризму на Тернопіллі.

 

Христина Варакута відзначила ініціативність та високий рівень знань студентів, їх бажання використати успішний досвід готелю у майбутній  професійній діяльності. Тренінг у готелі «Тернопіль» завершився обговоренням майбутніх заходів та перспектив співпраці.

 

Молодь висловлює щиру подяку своєму викладачу Марині Борисівні Нагарі (к.е.н., доценту кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу), яка організувала цікавий захід.



Олена Демків, студентка групи ГРС-31