» » Студенти факультету аграрної економіки та менеджменту провели ніч в бібліотеці

Студенти факультету аграрної економіки та менеджменту провели ніч в бібліотеці

Дата: 18-10-2019, 17:00 | Автор: доцент І. В. Любезна

 17 жовтня у читальному бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ за сприяння директора бібліотеки Возьного К. З. та за участю студентів факультету аграрної економіки та менеджменту (модератор – куратор гр.ГЗ-11 Любезна І. В.) організували проект «Ніч у бібліотеці», приурочений Дню українського студента.


До молоді ФАЕМ завітав доктор економічних наук, професор, голова Правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолій Іванович Гулей, який у неформальній атмосфері розповів про алхімію капіталу, а саме як наш час може впливати на наш капітал.

  
Після цікавої доповіді професора А. І. Гулея юні студенти  Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ подарували присутнім чудові вокально-інструментальні композиції.


Під час заходу студентська молодь мала нагоду поринути в атмосферу нічної бібліотеки, взяти участь у цікавому квесті у сутінках з ліхтариками, відчути неймовірний запах книг, переглянути анімаційні фільми та обговорити їх вплив на духовний розвиток студентів, обмінятися читацькими враженнями, дружно спілкуватись за філіжанкою кави з однодумцями, грати сучасні ігри та співати карооке.


На завершення директор бібліотеки та її працівники відзначили подарунками активних учасників та вручили грамоту організатору проекту доценту Любезній Ірині Василівні.


Неймовірні та позитивні спогади про цю ніч залишаться у присутніх надовго.
Сподіваємося, що даний проект привернув увагу студентства до  читання, викликав неабияку емоційну реакцію та  бажання частіше читати книги і проводити більше часу у храмі душі й науки.

 


Автор

доцент І. В. Любезна