» » Семінар «Добровільне медичне страхування. Особливості укладення колективних та індивідуальних договорів страхування»

Семінар «Добровільне медичне страхування. Особливості укладення колективних та індивідуальних договорів страхування»

Дата: 23-10-2019, 13:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Учасники студентської страхової компанії «Fidelity» взяли участь у навчально-практичному семінарі «Добровільне медичне страхування. Особливості укладення колективних та індивідуальних договорів страхування», який відбуався в офісі ПрАТ «СК «Провідна», розташованому у м. Тернопіль.

 

Модераторами заходу виступили к.е.н., доцент кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ Н. І. Налукова та заступник директора ПрАТ «СК «Провідна» у м.Тернопіль філії Я. І. Сафандула.

 

Упродовж роботи студенти ознайомилися з умовами страхових програм страховика-партнера «Страхування подорожуючих» та «Добровільне медичне страхування», детально обговорили питання, що стосувалися відбору ризиків, розміру страхових платежів та особливих умов по вказаних страхових продуктах. Значну увагу акцентували на питаннях, які стосувалися формування вартості страхових продуктів. Учасникам для ознайомлення було надано форми типових договорів. Представники компанії також детально пояснили умови розрахунку і виплати страхового відшкодування.

 

Ґрунтовний та насичений семінар включав багато запитань, що стосуються проблем та перспектив розвитку добровільного медичного страхування в Україні та країнах ЄС і необхідності страхування виїжджаючих за кордон. Учасники семінару отримали практичний досвід щодо укладення договорів та процедури врегулювання страхових випадків за індивідуальними чи колективними програмами добровільного медичного страхування.