» » Студенти ЮФ відвідали Львівське територіальне управління Національного антикорупційного бюро України

Студенти ЮФ відвідали Львівське територіальне управління Національного антикорупційного бюро України

Дата: 24-10-2019, 16:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 23 жовтня студенти груп ПДЕБ-21, ПДЕБ-31, ПДЕБм-11 та викладачі кафедри безпеки, правоохоронної діяльності та фінансових розслідувань юридичного факультету ТНЕУ відвідали Львівське територіальне управління Національного антикорупційного бюро України. Їх зустрів директор установи Лопушанський Тарас Васильович, який прочитав цікаву та змістовну лекцію щодо структури системи антикорупційних органів України, викритих корупційних схем, в яких фігурують найвищі посадові особи.

 

Спікер наголосив, що саме НАБУ має повноваження розслідувати справи такого рівня. Також головний спеціаліст Львівського територіального управління НАБУ Охримович Мар'яна Михайлівна, яка, до речі, є випускницею юридичного факультету ТНЕУ, провела дві цікаві вікторини,  під час яких наші студенти були активними та змагалися у своїх знаннях з питань антикорупційної політики.

 

Переможці (Хом'юк Сергій (гр. ПДЕБ-31), Бобровський Дмитро (гр. ПДЕБ-21), Рівна Анастасія (гр. ПДЕБм-11), Цубера Ганна (гр. ПДЕБ-21) отримали призи, були задоволені та вмотивовані до подальшого навчання, а також вже з нетерпінням чекають на подальші зустрічі такого роду.