» » ІV Міжнародна науково-практична конференція на ФЕУ

ІV Міжнародна науково-практична конференція на ФЕУ

Дата: 8-11-2019, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 7 листопада 2019 р. у приміщенні наукової бібліотеки ім. Л. Каніщенка відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція студентів та молодих вчених "Актуальні проблеми вітчизняної економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі", проведення якої було ініційовано студентським активом та професорсько-викладацьким колективом факультету економіки та управління. 

 

З вітальним словом та побажаннями плідної наукової дискусії до присутніх звернувся декан факультету економіки та управління Островерхов Віктор Михайлович. Майстер клас  "Лідерство у підприємництві - твій шлях до успіху"  для учасників конференції провів Ревега Ігор  - власник Академії Лідерства Ігора Ревеги,  сертифікований спікер, коуч та тренер від Команди Джона Максвелла.

 

Модератором панельних дискусій виступила заступник декана по науковій роботі Овсянюк-Бердадіна Олександра Федорівна. Основними блоками наукових обговорень стали  актуальні проблеми теорії та практики менеджменту організацій, публічного управління в Україні, управління людськими ресурсами в умовах нової економіки. Жваву дискусію викликали доповіді студентів, що були присвячені напрямкам і варіантам  цифрової трансформації бізнесу, трансформації процесів в торгівлі і логістиці  в умовах цифрової економіки та новим векторам розвитку маркетингу.