«Фінансам співаємо романси!»

Дата: 8-11-2019, 15:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти факультету фінансів та обліку ТНЕУ не лише сумлінно навчаються, а й творчо розважаються.

Яскравим акцентом низки різноманітних заходів, які відбуваються на факультеті фінансів та обліку з нагоди відзначення Всеукраїнського тижня фінансової грамотності, стала творча інтелектуально-пізнавальна вечірка «Фінансам співаємо романси», організована  студентами та координаторами наукового гуртка «Фінансова просвіта» кафедри фінансів ім. С. І. Юрія к.е.н., доцентами Карпишин Н.І., Булавинець В.М., Коваль С.Л., Сидор І.П. та Русіним В.М.


На вечірку завітали також керівники та команди студентських гуртків і наукових товариств кафедр ФФО:

команда студентського наукового гуртка кафедри банківського бізнесу «Банківський аналітик»;

команда студентського наукового гуртка кафедри податків і фіскальної політики «Фіскальний аналітик»;

команда студентського наукового центру кафедри обліку і оподаткування;

команда наукового товариства кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу «Економічний експерт».


В дружній та невимушеній атмосфері, за тематично оформленими столиками, з горнятком запашної кави та різними смаколиками, які приготували для них дівчатка-гуртківці, учасники вечірки переглянули трансляцію 1 серії просвітницького серіалу «Фінанси та друзі», авторами й акторами якого є студенти гуртка «Фінансова просвіта».  


Змагання розпочалися із конкурсу домашніх завдань, які кожна команда отримала напередодні. Зміст завдання полягав в озвученні епізоду улюбленого фільму в фінансовому контексті. Оскільки до виконання поставлених завдань  кожна команда підійшла креативно та з гумором, то в кінцевому підсумку перемогла дружба.


Впродовж вечірки прозвучало багато цікавої та пізнавальної інформації про пісні на фінансову тематику, а учасники команд навіть спробували свої сили у пісенному конкурсі.


Участь у кулінарному конкурсі «МайстерШеф» дала змогу представникам команд проявити свої кулінарні здібності у приготуванні вишуканих та дорогих бенкетних страв із невеликого набору дешевих продуктів.


А конкурс «Фінансова піраміда» сприяв розвитку командного духу, уяви та логіки його учасників. Загалом, долучаючись до різних конкурсів,  учасники вечірки мали змогу проявити свій творчий, науковий, інтелектуальний та креативний потенціал.

Тепла, дружня та весела атмосфера творчої інтелектуально-пізнавальної вечірки «Фінансам співаємо романси» сприяла згуртуванню студентського і педагогічного колективів  новоутвореного факультету фінансів і обліку та підвищенню їх фінансової грамотності. На завершення вечірки усі її організатори та активні учасники отримали сертифікати і подяки, а також гарний настрій і нові знання у сфері фінансів.


Учасники і координатори студентського наукового гуртка «Фінансова просвіта» кафедри фінансів ім. С.І.Юрія вдячні усім, хто долучився та посприяв у проведенні даного пізнавально-розважального заходу і присвячують його 50-річчю створення кафедри!