» » Відбулася звітно-виборна профспілкова конференція студентів ТНЕУ

Відбулася звітно-виборна профспілкова конференція студентів ТНЕУ

Дата: 12-11-2019, 16:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Тернопільському національному економічному університеті відбулася звітно-виборна профспілкова конференція студентів. Учасники заслухали та обговорили звіт голови профкому студентів Антона Михайловича Шевчука про роботу у період з 27 листопада 2014 року по 11 листопада 2019 року, а також роботу ревізійної комісії у цей період й визначили її задовільною.

 

За результатами виборів головою Профспілкової організації студентів ТНЕУ повторно обрано Антона Михайловича Шевчука. Також відбулися вибори членів профспілкового комітету, делегатів на обласну звітно-виборну конференцію Тернопільської обласної організації профспілки працівників освіти і науки, делегатів в склад ради Тернопільської обласної організації профспілки працівників освіти і науки.

 

У рамках своєї роботи звітно-виборна конференція студентів постановила:

– діяльність профспілкових груп, профбюро факультетів, інститутів та коледжів спрямувати на розширення їх прав, внутріспілкової демократії, посилення захисту прав та інтересів студентів університету;

– профкому в місячний термін розробити робочий план щодо виконання критичних зауважень і пропозицій, висловлених під час зборів колективів і звітно-виборній конференції, здійснювати постійний контроль за ходом їх реалізації.

 

Щиро бажаємо команді профкому студентів ТНЕУ плідної роботи, цікавих проектів, успіхів і нових досягнень!